Στους πρόποδες του όρους Ιθώμη, μια ανάσα από την αρχαία Μεσσήνη, βρίσκεται ένα πολύ μικρό όμορφο γραφικό χωριό, το Λέζι, ή αλλιώς η σημερινή Λάμπαινα. Είναι πολύ εύκολο να μαγευτείς από την πετρόκτιστη αρχιτεκτονική του, τη θέα, καθώς και τους αμετρητους ελαιώνες που το περιτριγυρίζουν.

Η οικογένεια Θεοδωρόπουλου δε θα φανταζόταν τίποτα λιγότερο για φόρο τιμής στο χωριό που μεγάλωσαν τρεις γενιές τους, από το να ονομάσουν το εξαιρετικό ελαιόλαδό τους Λέζι.

 

The Lezi Collection

Αποτελείται από βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα, πλούσιο σε φρουτώδη αρώματα, βαθύ πράσινο χρώμα με εξαιρετική πικρή και πικάντικη γεύση σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη.

International Awards

Το ελαιόλαδό μας έχει βραβευτεί σε διεθνής διαγωνισμούς για την ποιότητα και το σχεδιασμό της συσκευασίας.

Μια οικογενειακή επιχείρηση απο νέους ανθρώπους που δεν έφυγαν στις μεγάλες πόλεις ,αλλά στηρίζουν τον τόπο τους και εξελίσσουν τις επιχειρήσεις τους με ποιοτική παραγωγή ελαιολάδου. με αγάπη για την γη της Μεσσηνίας  που τους δινει τον καρπό της και την αφουγκράζονται σεβόμενοι και την παράδοση. Εκσυγχρονίζοντας τα μέσα παραγωγής και συσκευασίας ώστε το προϊόν να αναβαθμίζεται και να βρίσκεται  στην ανώτερη κατηγορία του κλάδου,αλλα και να δινει προσθετη αξία στα εξαγόμενα ελληνικά προϊόντα στις χώρες της Ευρώπης όπου ήδη πωλείται.

Θεοδωρόπουλος Θανάσης Βαλύρα Μεσσηνίας Τ.Κ 24002 6976176742 lezioliveoil@gmail.com https://lezioliveoil.com/